Ahali kıraathanesine büyük alaka

Ahali kıraathanesine büyük alaka
Ahali kıraathanesine büyük alaka
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hurdaya çıkarılan Douglas MD-82 TC-TUA tipi yolcu uçağı, geçtiğimiz yıllarda Kastamonu Belediyesince satın alınarak parçalara ayrıldıktan daha sonra tırlarla İstanbul’dan Kastamonu’ya getirildi. Parçalar, Aktekke Mahallesi’nde Veli Efendi Camisi’nin yandaki abes alana yerleştirilerek birleştirildi.

Millet kıraathanesine büyük ilgi

6 PERSONEL HİZMET VERİYOR

Kastamonu Belediyesince yaklaşık bir ay önce ahali kıraathanesi olarak hizmete açılan ve 6 personelin ödev yaptığı uçak, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenlerin tercihlerinin başında yer aldı.

Ahali kıraathanesini ziyaret eden Ertan Özcan, Ankara’dan geldiğini, eşinin Kastamonulu olduğunu, böylece bayramı Kastamonu’da geçirdiklerini söyledi.

Insanlar kıraathanesini çok beğendiğini dile getiren Özcan, “Kastamonu’da uçağın insanlar kıraathanesi olduğunu gördük. Arkadaşlarımızın, dostlarımızın tavsiyesi üstüne buraya geldik. Fotoğraf çektirdik. Çoğu anımız oldu. Herkese öğüt ediyoruz. Emeği geçen herkese fazla teşekkür ediyoruz.” dedi.

Millet kıraathanesine büyük ilgi

“ÇOK HOŞNUT KALDIK”

Sakarya’dan gelen Önder Artuksi ise Kastamonu’da görülmesi gereken birçok yer olduğuna göze çarpan etti.

Halk Müziği kıraathanesinin de bunlardan biri olduğunu kaydeden Artuksi, “Halk kıraathanesi fazla hoş. Gezilecek görülecek bir mekan. Çocuklarımla geldim. Çok hoşnut kaldık.” diye konuştu.

7 yaşındaki Suat Can Artuksi de halk kıraathanesinin sessiz olduğunu, burada kitap ve gazete okuduğunu söyledi.

Millet kıraathanesine büyük ilgi