Ağustos ayında gidebileceğiniz etkinlikler

Ağustos ayında gidebileceğiniz etkinlikler
Ağustos ayında gidebileceğiniz etkinlikler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos ayını tatil beldelerinde geçirmeyip şehirde kalacaklar için gidilebilecek çoğu faaliyet seçeneği var. Programlarınızı yapmadan önce sizler için seçtiklerimize göz gezdirin!

Yoldan Çıkan Oyun

Yoldan Çıkan Oyun

Mehmet Ergen tarafından Türkçe’ye çevrilip Lerzan Pamir göre yönetilen Yoldan Meydana Çıkan Oyun, bu kere Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alıyor. 1920’lerde yaşanan bir cinayetin üzerine resmileşmiş oyunu, açık havanın keyifli atmosferinde soluksuz izleyeceksiniz.

damdaki kemancı

Damdaki Kemancı

Broadway’in en uzun soluklu oyunlarından biri olan Damdaki Kemancı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak oyunlardan. Rus Çarlığı dönemindeki gelenek ve devir taraftarlarının siyasi çatışmalarını izleyeceğiniz oyun, açık havada bir diğer hoş olacak. 7 Ağustos akşamına başka bir program yapmayın deriz!

piraye

Piraye

Tiyatro severler için oldukça etkileyici olacak oyun Nazım Hikmetin sonsuz aşkı Piraye, 8 Ağustos günü Kadıköy Duru Sahnesinde oynanıyor. Ödüllü yönetmen ve aktör Murat Çidamlı’nın rejisörlüğünü ve oyunculuğunu üstlendiği oyun, Eylül Kuzgunbay’ın uyarlamasıyla sahne alıyor.

Ediz Hafizoğlu

Ediz Hafızoğlu “Nazdrave 13”

Dört senedir lokal caz müzisyenlerini bir cruise gemisinde ağırlayarak, İstanbul Boğaz manzarası eşliğinde caz müzik dinleme fırsatı sunan Denizde Caz, 10 Ağustos akşamı Ediz Hafızoğlu ve grubunu misafir ediyor. Ajandanıza mutlaka alın!

cesar et rosalie

Cesar Et Rosalie

Engebeli PSM Amfi’de gerçekleşen Fransız Film Gösterimleri’nde, bu ay radarınıza almanız gereken filmlerin başında Cesar Et Rosalie geliyor. 13 Ağustos’ta izleyebileceğiniz film, sinemadaki ilk rollerinden birini oynayan Isabelle Huppert ile dikkatleri üzerine çekiyor. Akıcı bir aşk hikayesini konu alan üretim, sinema tarihinin kült filmleri arasında.

oh sees

Oh Sees

Bugüne kadar 20 stüdyo albümüne imza atan ve renkli ve eğlenceli canlı performanslarıyla herkesin aklına kazınan müzik grubu Oh Sees, 28 Ağustos’ta ilk kez Türkiye’ye geliyor. Art punk, post punk, rock gibi türlerde bestelere sahip olan Oh Sees’in en can tip noktası, evlerinde ürettikleri bazı deneyde kullanılan seslerin müziklerinin içinde yer alması. Bu becerikli grubu mutlaka canlı izlemelisiniz.

çöpçüler kralı

Yeşilçam Film Gösterimi: Çöpçüler Kralı

Yine Engebeli PSM Amfi’de gerçekleşen Yeşilçam Film Gösterimleri kapsamında izleyebileceğiniz Çöpçüler Kralı ile nostalji yaşamaya hazırlanmış olun. Kemal Sunal, Şener Neşeli, Ayşen Gruda gibi büyük isimlerin yer aldığı film, 29 Ağustos’ta izleyicilerle buluşturulacak. Eskileri anacağınız, hissi bir yaz akşamı yaşayacaksınız.

(Bu yazı ilk önce oggusto.com’da yayınlanmıştır.)

Kadinvekadin.net özel içeriğidir.