Afyonkarahisar AK Parti’ye Üye Olarak Rozet Taktı Hd

Afyonkarahisar AK Parti'ye Üye Olarak Rozet Taktı Hd
Afyonkarahisar AK Parti'ye Üye Olarak Rozet Taktı Hd
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, AK Parti’ye üye oldu.

Takriben 10 yıldır Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığı görevini yürüten İsmail Kumartaşlı, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında düzenlenen törenle AK Parti’ye üye olarak rozet taktı. İl Başkanı Hüseyin Sezen’in AK Parti rozetini yakasına taktığı Kumartaşlı, hizmetini siyasi alanda da sürdüreceğini söyledi.

İsmail Kumartaşlı’nın sivil toplum alanında başarılı çalışmalar yaptığına dikkati çeken İl Başkanı Hüseyin Sezen, Kumartaşlı’yı partilerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını aktardı. Sezen, Başkanımızla defalarca istişare halindeydik. Şehit ve gazilerle ilgili yapmış olduğu çalışmalardan nedeniyle fazla teşekkür ediyoruz. AK Parti saflarında siyaset yapmaktan fazla mutluyuz. AK Parti kadrolarına aza olarak bugünden itibaren birlikte omuz omuza devam edeceğiz. Bundan sonra başkanımız AK Parti saflarında Türkiye için araştırmalar yapacaktır. Yolu şanslı olsun. Siyasi hayatında başarılar diliyorum dedi.

İsmail Kumartaşlı da şehit yakınları ve gazilerin onayıyla AK Parti’ye aza olduğunu vurgularken, Takriben 10 yıldır Afyonkarahisar Şehit Gaziler Derneği başkanlığını yürütüyorum. Tabii bu işlem içerisinde hiçbir vakit, hiçbir şekilde herhangi bir siyasi partiye gidip üyeliğim olmamıştır. Her insanın gönlünde yatan bir aslan vardır. Biz bunu sadece sandıklarda kullandık. 10 yıldır memleketimize hizmet ederken bundan böyle bu hizmetin başka kulvarlarda da olması gerektiğini düşündük. Bu akıl içerisinde üyeliğimizi yaptık. Bu üyelikte şehit anne ve babalarımızın onayını alarak, onlar da beni aktif siyasete bir tek şartla gönderdiler. Derneği bırakmamam şartıyla siyaset yapmama izin verdiler. Ben de sayın başkanımızla görüştüm. Bundan sonra memleketimize diğer kulvarlarda hizmet vermek bizim boynumuzun borcudur diye konuştu.