Adnan Oktar’ın kilit ismi muhakkak oldu

Adnan Oktar'ın kilit ismi muhakkak oldu
Adnan Oktar'ın kilit ismi muhakkak oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adnan Oktar organize kabahat örgütünün yurt dışı bağlantılarını sağlayan kilit ismin Oktar’ın sağ kolu olan Oktar Babuna olduğu ortaya çıktı. Örgütün dış güçlerle bağlantısını kişisel olarak idare eden Oktar Babuna’nın 2011’den sonra yaptığı ziyaretler dikkat çekti.

Adnan Oktar ve grubunun geçmişe dönük yurtdışı bağlantıları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu temasların adeta tamamında bulunan isimlerin başında ise Oktar Babuna ismi dikkat çekiyor. Adnan Oktar ve müritlerinin ilginç faaliyetleri arasında 7 Ağustos 2011 tarihi tartı taşıyor. Bu tarihte, ABD ordusundaki pilotların eğitildiği Teksas Lackland Hava Üssü’nde, Oktar’ın temsilcisi tarafından ‘Darwin teorisinin çöküşü’ ve ‘Kur’an mucizeleri’ başlıklı iki sunum yapılırken, Adnan Oktar’ın resim ve video görüntüleri barko vizyondan askerlere gösterildi. O dönem Amerikan Hava Kuvvetleri’ndeki iki din adamından biri olan Yüzbaşı Sharior Rahman kadar organize edilen konferansın sonunda, vekil aracılığı ile Oktar’a iletilmek üzere madalya yollandı. Oysa etkinliğin ardındaki hem Amerikan ordusu yetkilileri, keza deAdnan Oktar’ın internet sitesinden çelişkili açıklamalar yapıldı. Amerikalılar etkinliğe sadece Müslüman askerlerin katıldığını duyururken, Oktar ve müritleri ise konferansı gayrimüslim askerlerin de peşine düşüp takip ettiğini öne sürdü.

MOSSAD İÇİN ÇALIŞTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

1 sene sonradan Oktar ve Hüma Babuna, Foundation adlı us kuruluşunun direktörü Daniel Levi ile Washington DC’deki Özgür ve Kabul Edilmiş Büyük Mason Locası’nı ziyaret ettiler. Babuna kardeşlerin görüştükleri Levi 2007 yılında Mısır’da hapse atılan Muhammed El Attar’la gündeme gelmişti. Mısır’a girerken, İsrail’e bilgi sızdırmak suçuyla tutuklanan El Attar, Kanada ve Türkiye’de olduğu sıralarda İsrail gizli servisi MOSSAD için çalıştığını itiraf etmişti.


HAHAM ARACILIĞIYLA NETANYAHU İLE MÜLÂKAT

Oktar Babuna ve Dr.Cihat Gündoğdu’nun bağlantı kurduğu isimlerin başında İsrail’deki Tapınak Tepesi Mirası Vakfı Başkanı Haham Yehuda Glick geliyor. Babuna ve Gündoğdu, Glick’in girişimleri doğruca İsrail’deki TV24 kanalının haber bültenine çıkarken, 2 yıl önce de; İsrail Başbakanı Netanyahu ile röportaj fırsatı yakaladılar. İsrail’de Adnan Oktar grubu ile temas eden birincil kişinin Rav Frouman olduğu ise 2 sene önce Rafael Sadi göre kaleme alındı. Haham Glick’in aracılığı ile İsrail’de temaslarda bulunan Babuna ve Gündoğdu, Başbakan Netanyahu’nun yanı sıra, Savunma Bakanı Moşe Bugi Yaalon, Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Kudüs İşleri Bakanı Zeev Elkin, Bakan Yardımcısı Eyüp Kara ile görüştüklerini açıkladılar.