Adnan Hoca’nın ‘gazeteci bir büyüğü’ kim? Mektup var

Adnan Hoca'nın 'gazeteci bir büyüğü' kim? Mektup var
Adnan Hoca'nın 'gazeteci bir büyüğü' kim? Mektup var
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADNAN Hocacılar olarak aşina grubun lideri Adnan Oktar ve ‘Kedicikler’ olarak bilinen kadın müritleri, esir bulundukları cezaevlerinden gazetecileri mektup yağmuruna tutuyor. Adnan Hoca’nın ayrıca el yazısının he de Türkçesinin çok bozuk olduğu dikkat çekerken, Oktar’ın mektubunda sık sık tekrarladığı “gazetede çalışan bir büyüğü”nün kim olduğu merak konusu oldu.

HANGİ GAZETE HANGİ BÜYÜK?.. Bir süredir keza ‘kedicikler ’den hem Adnan Oktar ’dan mektuplar aldığını bildiren Bağımsızlık yazarı Abdülkadir Selvi, mektupların içeriğiyle ilgili de çarpıcı bir bilgiyi paylaştı. Selvi, “İki mektubunda da gazetede çalışan güvendiği bir büyüğünden söz ediyor. Hangi gazetede, hangi büyüğüymüş acaba? Açıkçası Adnan Oktar ’ın basındaki güvenilir büyüğünü merak ettim” diye yazdı.

YAZISI DA TÜRKÇESİ DE BOZUK… Mektuplarda dikkat çeken bir diğer detaylar ise gayet düzgün bir Türkçe ile yazılmış olan onlarca kitapta imzası yer alan Adnan Oktar’ın, bozuk Türkçesi oldu. Abdülkadir Selvi,. “Adnan Oktar kötü bir el yazısı ve düzgün olmayan bir Türkçe ile yazıyor” dedi.