Aday Adayı Ali İhsan Elbey’e Hani’de Sevgi Seli

Aday Adayı Ali İhsan Elbey'e Hani'de Sevgi Seli
Aday Adayı Ali İhsan Elbey'e Hani'de Sevgi Seli
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimlerde Diyarbakır’ın Hani ilçesinden namzet adaylığı başvurusu yapan meslek adamı Ali İhsan Elbey, ilçe merkezi ve köylerinde coşkuyla karşılandı.

Hani ilçesinde AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olan iş adamı Ali İhsan Elbey, ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı. İlçenin köklü ailelerinden olan Elbey, Hani ve köylerine yaptığı ziyaretlerde coşkuyla karşılandı. Kuyular köyünde vatandaşla sohbet edip hafıza alışverişinde yer alan Elbey, AK Parti’nin bir diğer belediye başkan namzet adayı olan Zülfü Çiçek’i de ziyaret ederek, şanslı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretler esnasında kendisine olan ilgiden hayli memnun kaldığını dile getiren Ali İhsan Elbey, “Yaptığım ziyaretler beni her zamanki gibi bugün de fazla mutlu etti. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. İnşallah elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz. Bize ihtimal verilir ve belediye başkan adayı olursak bütün zamanımızı Hani ve köylerinde geçirip halkın sorunlarını öğrenerek öncelikli olarak bu sorunları çözeceğiz. Hani’ye hizmet vermek boynumuzun borcudur” dedi.

“Hani için manâlı bir layık”

Ali ihsan Elbey’in Hani için önemli bir değer olduğunu ve aday olması durumunda destekleyeceklerini gösteren kuyumcu Haci Sait Koşal, “Namzet adaylığına fazla sevindim. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Bizler için önemli değerdir. Halkını seven, doğru, mazisi temiz kıymetli bir kardeşimizdir. Kibirli yok paylaşımcıdır, dürüst bir kişiliğe sahiptir. İsteriz ancak Hani ilçemize böylesi birikimli, aydın, halkını seven, oturaklı bir kardeşimizin gelsin. Bu bizleri çok mutlu eder. İlçeden tutun da köylerine dek anlatılmayacak kadar seveni var. Tüm partilerin seçmenlerinin oyunu alır. Hani ilçemize hizmetin en güzelini getireceğine inancım tamdır. Aday olursa içinden gelerek kendisi için çalışırız” dedi.

Hani’nin ileri gelen ailelerinden Kahraman ailesine mensup olan Bekir Kahraman ise, “Kolay kolay oy kullanmıyorum fakat bugün aday olursa var gücümle Ali İhsan Elbey’e oy kullanacağım. Çünkü hatır gönül haberdar olan, yoksul fakir dostu biri. Bize doğru insanlar lüzumlu” diye konuştu.

Hani’de uzun senelerdir çiftçilik yapan Hekim Yalınkılıç da, “Bize bizi dinleyecek başkan adayı gerekli. Laf verip de bizi kandıranlardan bıktık bundan böyle. Elbey’in adaylığını sevinçle karşıladık. Hani’de cümbür cemaat birbirini tanır. Bize liyakatlı, gayretli, dürüst, hizmet edecek başkan gerekli. Bu özellikler de Ali İhsan Elbey kardeşimizde var. Güvenimiz sonsuzdur. Sahip çıkacağız inşallah” ifadelerini kullandı. – DİYARBAKIR