Adana’da kolaylık operasyonu

Adana'da kolaylık operasyonu
Adana'da kolaylık operasyonu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Emniyet Müdürlüğünce, büyük kasaba genelindeki yollarda ve umuma açık yerlerde hava destekli gerçekleştirilen “Adana Rahat ve Güven Uygulaması”na Asayiş, Uyuşturucu ile Uğraş, Çevik Şiddet ve Trafik şubelerinden 103 kara ve bir hava ekibi katıldı. Denetimlerde 2 dedektör köpek kullanıldı.

Ekipler, uygulamanın yapıldığı noktalarda emniyet önlemleri alarak, kesin olmayan araçları durdurdu ve algılayıcı köpeklerle arama gerçekleştirdi.

41 BİN 600 LİRA CANICE KESİLDİ

Denetimlerde 8 bin 665 kişinin kimlik sorgulamasında farklı alanlara yönlendirilmiş suçlardan aranan 26 birey yakalandı. Ayrıca 59 kişiye adli operasyon uygulanan kontrollerde toplam 41 bin 600 lira canice kesildi, 14 meslek yeri hakkında yönetimle ilgili işlem yapıldı.

Adana'da huzur operasyonu

Gerçekte 2 bin 542 vasıta teftiş edilirken, 8 vasıta trafikten menedildi. Toplamda 48 araca 53 bin 750 TL para cezası uygulandı.

OPERASYONDA ELE GEÇİLENLER

Kontroller esnasında 10 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 10 adet şarjör, 150 adet fişek, 12 adet ruhsatsız av tüfeği ve bunlara ait 88 adet kartuş, birer adet kalem ve iyi anlamak bıçak, bir adet elektro şok cihazı, 2 adet muşta ve 2 adet kesici cihaz ele geçirildi.

Adana'da huzur operasyonu

öte yandan bir otomobilde ele geçirilen beyzbol sopasının üzerindeki “kişisel olaylara müdahale aracı” yazısı uyarı çekti.

Adana'da huzur operasyonu