Adana Demirspor ’dan Hakem Açıklaması!

Adana Demirspor ’dan Hakem Açıklaması!
Adana Demirspor ’dan Hakem Açıklaması!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Başkanı Murat Bayrak, Ziraat Türkiye Kupası 5. turu birincil karşılaşmasında 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir müsabakasında aleyhlerine verilen penaltıyla ilgili, hakemlerin de hata yapabileceğini, bu durumun sporun içerisinde olduğunu belirtti.

Bayrak, karşılaşmaya ilişkin yaptığı yazılmış açıklamada, Medipol Başakşehir müsabakasında yoğun yağışa rağmen kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Spor Toto Süper Lig’de zirvede bulunan Medipol Başakşehir’e aleyhinde gösterdikleri mücadelenin futbolseverlerin takdirini kazandığını kaydeden Bayrak, şu ifadeleri kullandı:

“Futbolun özünde olan hakem hataları bizim karşılaşmamızda yaşanmış olabilir. Adana Demirspor’un bir çizgisi, duruşu laf konusu. Hakemler kusur yapabilir. Bu ara sıra bizim aleyhimize de oluyor, dönem dönem lehimize de oluyor. Hakem baştan olduğu gibi kusur yapmıştır, yapacaktır da. Bu sporun güzelliği içerisindedir. Sezonun kalan bölümünde lig ve kupa karşılaşmalarında bu hakem arkadaşlarımızın görev yapacağının unutulmaması gerektiğini hatırlatmakla birlikte, Türkiye Futbol Federasyonunun ve Merkez Hakem Kurulunun bundan sonraki dönemde adaletli yönetim göstereceklerinin inancı içerisindeyiz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.