Acun Ilıcalı’dan birincil açıklama

Acun Ilıcalı'dan birincil açıklama
Acun Ilıcalı'dan birincil açıklama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, boşanmak için Silivri Adliyesine geldi. 8 dakikada boşanmalarının gerisinde adliye çıkışı gazetecilere kısa bir izah etme yapan Acun Ilıcalı boşandıkları için acıklı olduklarını söyledi.

“İDDİALAR ÇİRKİN”

Haklarında meydana çıkan dedikodulara da cevap veren Acun Ilıcalı, iddiaların çirkin olduğunu söyledi.

“HAYATTA BİR TEK ÖLÜME TEDAVI YOK”

Acun Ilıcalı, şu açıklamayı yaptı: “İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun. Hayatta bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyi günler olacak. İddialar olabilir, hepsi çirkin. Severek evlendik, yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” dedi.

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

DEREN TALU DA İDDİALARA CEVAP VERDİ

Acun Ilıcalı hakkında sosyal medyada Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’yla aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. O iddialara Deren Talu da sosyal ağ hesabından yanıt verdi.

Deren Talu, Acun Ilıcalı’nın annesiyle babasının arkadaşı olduğunu söyleyerek iddiaları yalanladı. Talu, “Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Ailemle hukuki haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz” dedi.

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

SOSYAL MEDYADA ŞEYMA SUBAŞI İDDİASI

ÖTE TARAFTAN sosyal medyada Şeyma Subaşı’yla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada konuşulanlara göre Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile aşk yaşıyor. Bu iddiayı, Çağatay ve Şeyma’nın yaptığı paylaşımlara dayandıranlar var. Buna kadar Çağatay’ın vücudundaki “Ayak without the dark we ’d never see the stars (Karanlık olmasa, yıldızları hiçbir vakit göremezdik)” yazılmış dövmedeki mesajı Şeyma Subaşı da bir fotoğrafında paylaştı.

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama