Abdurrahim Albayrak ’tan Flaş Emre Akbaba Açıklaması!

Abdurrahim Albayrak ’tan Flaş Emre Akbaba Açıklaması!
Abdurrahim Albayrak ’tan Flaş Emre Akbaba Açıklaması!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı ekibin sponsorluk anlaşması töreninde ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba transferi konusunda talimatlar yaptı.

Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada: “2-3 aydan bu yana sevgili Hasan Çavuşoğlu başkan ile beraber, Emre Akbaba ile konuşuyoruz. Ankara’da, 1 saate yakın görüşme gerçekleştirdik. Sevgili başkan bizden 7 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Son sezonu olan bir oyuncuya bu dek para vermemiz olası olmaz. Bu rakamları biz veremeyiz. Biz buraya 100 liranın hesabını yaparak geldik, gece saat 11-12’ye dek burada kalıyorum. Biz son olarak 2.5 milyon euroluk teklifte bulunmuştuk, teklifi 3 milyon euroya yükselttik. Hasan başkan 3 milyon euroluk teklifimizi kabul etmedi.

Oyuncu “Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray’a gitmek istiyorum” şeklinde konuşuyor. Bugün bir röportaj daha gerçekleştireceğim. Emre’nin aklını çelmek için, ‘Sen Galatasaray’a gidiyorsun fakat seni Şampiyonlar Ligi’nde oynatamazlar’ demişler. Böyle bir koşul yoktur” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.