ABD’de ortaya meydana çıkan gizemli yılanlar panik oluşturdu

ABD'de ortaya meydana çıkan gizemli yılanlar panik oluşturdu
ABD'de ortaya meydana çıkan gizemli yılanlar panik oluşturdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin başkenti Washington’da bulunan Georgetown Kütüphanesi’ndeaniden bir fazla yılan ortaya çıktı. Kütüphaneye gelenler göre binanın bambaşka yerlerinde görülen yılanlar büyük paniğe neden oldu.

GIZEMLI YILANLAR

Kütüphanede çalışan bir kişinin binanın alt katında bir yılan görmesiyle başlayan nefret filmi sahnesi, görevlinin hayvanı yakalayarak ormana salması ile devam etti.

Yılanın ormana salınmasından hemen sonra her tarafta binaya gelen görevli bu sefer de karşısında daha artı yılanı buldu. Her yerden çıkan yılanlar hemen hemen binayı sardı.

YILANLAR ORTADAN KAYBOLDU

BIR ANDA bir çok yılanın ortaya çıkması bölge halkını da huzursuz etti. Başkent sakinleri durumu yetkillere bildirirken, bir fazla yılanın aniden ortaya çıktığı yapı karantinaya alındı.

Yetkililer binada yapılan ilaçlama sonrası sadece bir yılanın öldüğünü saptama ederken diğerlerinin ise esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu belirtildi.

Lokal yetkililer ise son haftalarda günlerce süren yağmurlardan nedeniyle yılanların bölgedeki ev ve iş yerlerine girdiğini varsayım ediyor.