CHP toplantısında Muharrem İnce ’ye hakaret arbedesi

CHP toplantısında Muharrem İnce ’ye hakaret arbedesi
CHP toplantısında Muharrem İnce ’ye hakaret arbedesi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Kemer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Kemer Belediyesi Kültür Salonu ’nda düzenlenen toplantıda, genel merkezin talebi doğrultusunda katılımcılar görüşlerini açıkladı.

Toplantının sonlarına içten partili Mustafa İşleker ile Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Acar arasında gerçekleşen diyalogda, İşleker ’in sosyal medyada paylaştığı bir takım ifadeler yüzünden üyelikten istifa etmek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

“MUHARREM İNCE BENİ TERSLEDİ”

Hasan Ali Acar, “Mustafa bey niçin istifa ettiğini söylemek istemedi. Ben de söylemeyim isterseniz. Arkadaşlar ne olursa olsun sosyal medyada liderimiz önceki, eskisi lütfen hakaret içerikli yazı yazmayın. Bu keza size keza partimize yakışmıyor. Sizin kendi düşüncenizdir, bunu şu anda söylemenize gerek yoktur” dedi fakat İşleker, Muharrem İnce 2014 lokal seçimlerinde Kemer ’de hitabe yaparken görünüm belirttiği için kendisini terslediğini, son seçim döneminde de partililere benzer davranışlarda bulunduğunu anlatarak,

“İNCE’YE ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZSİN DEDİM”

“Facebook hesabımda ben Muharrem İnce ’ye Cumhuriyet Insanlar Partisi ’nden kazandığın zehir zıkkım olsun dedim. Ş. oğlu ş.sizsin dedim. böylece Hasan Ali Acar bana, seni disipline göndereceğiz ihraç olursan geri dönemezsin fakat istifa edebilirsin. Ben de istifa ettim” diye konuşurken, Mustafa Tabakçı ve öteki bazı partililer İşleker ’in üzerine yürüyüp elinden mikrofonu elde etmek istedi ve arbede çıktı. İşleker ’in elindeki mikrofon partililer tarafından alınırken, arbede araya giren öteki partililer tarafından yatıştırılmaya çalışıldı.Toplantı yaşanan arbedenin gerisinde sona erdi. Muharrem İnce ’ye sosyal ağ hesabından yazdıklarını söyleyen partiliye müdahale eden Mustafa Tabakçı, “Benim Cumhurbaşkanı adayıma kimse laf söyleyemez. Söyletmem de, kim olursa olsun. Ben 40 yıldır partiliyim CHP üyesiyim. 1983 yılında Kemer ’e geldim. O süreden beri burada çaba ediyorum” diye konuştu.