815 milyon insan arzu çekiyor

815 milyon insan arzu çekiyor
815 milyon insan arzu çekiyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

815 milyon insan arzu çekiyor

Endekse tarafından, her gün 21.000 kişi açlık ya da yiyecek kıtlığı nedeniyle hayatını kaybediyor. Çoğu ülkede açlığın başlıca nedeni savaşlarken bazı bölgelerde kuraklık gibi doğal afetler de etkin oluyor. Açlık ve güvensizlik ortamından kaçan 65 milyon birey de yaşamını yollarda/kamplarda mülteci olarak geçiriyor.

135 ÜLKEYE UZANAN YARDIM ELİ

Bu tablo karşısında 5 kıta, 135 ülke ve bölgeye ulaşan bir hayır köprüsü kuran İHH İnsani Destek Vakfı, sadece 2017 yılında 23.5 milyon ihtiyaç sahibine ulaştı.

Gazze ’den Arakan ’a, Haiti ’den Doğu Türkistan ’a kadar dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapan İHH ’nın en önemli çalışmalarından biri de kurban kesimi.

İHH geçtiğimiz Kurban Bayramı ’nda sizlerin desteğiyle 106 ülke ve bölgede 2 milyon gereklilik sahibine 53 bin 500 hisse kurban ulaştırdı.

NE YAPABİLİRİM ?

26 yıldır olduğu gibi bu bayram da yola meydana çıkan İHH, kurbanlarınızı 103 ülke ve bölgede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Siz de kurban hisselerinizle bu iyilik kervanında yer alabilirsiniz.

İHH kurbanınızı dünyanın her tarafındaki gereklilik sahiplerine ulaştırırken kurduğu iletişim ağı ile de sizi bilgilendiriyor.

KURBAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ