72 yaşında ikinci üniversiteyi bitirdi

72 yaşında ikinci üniversiteyi bitirdi
72 yaşında ikinci üniversiteyi bitirdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleyman Atlıhan, hiçbir şey için geç olmadığını, gençlere örnek edinmek için ikinci üniversiteyi bitirdiğini söyledi. Evli, 3 çocuk, 2 torun sahibi Süleyman Atlıhan, 1971 yılında Eskişehir İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Muhasebe Bölümü’nden mezun oldu.

FARKLI İŞLERDE ÇALIŞTI

Bir vakit muhasebe ve mağaza müdürlüğü görevlerinde bulunan Süleyman Atlıhan, daha sonra oto yerine koyma parça dükkanı açtı ardındaki da fatura ödeme merkezi işletti. Emekli olan Atlıhan, şu anda de emlakçılık yapan arkadaşlarına asistan oluyor.

72 yaşında ikinci üniversiteyi bitirdi

“HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ YOK”

‘Mutlu Yaşamın Sırları’ adlı kitap yazma çalışmalarını da sürdüren Süleyman Süleyman Atlıhan, “Hiçbir şey için geç değildir” dedi. Gençlere örnek almak için Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Emlak ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü’nü de ikinci üniversite olarak bitirdiğini söyledi.

72 yaşında ikinci üniversiteyi bitirdi

“İKİNCİ ÜNİVERSİTEYE BAŞLADIM”

Süleyman Altıhan, Hayatımızın çoğu ticaretle geçtiği için abes durmadık. üstelik dedik oysa çalıştığımız konuda acaba ilmi olarak faydalanabilir miyiz, diye her yerde ikinci üniversiteye başladım. Bu sene 2 yıllık Emlak ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü’nü bitirdim. Bu işin yaşı yoktur. Olanak verildiği sürece insanların gayretle bitirebileceğini ispatlamak için yaptım. Okuyamayan, okumayan çoğu gençleri görüyorum. ‘Acaba bir faydası olur mu, örnek olabilir miyiz’ gayreti içerisinde böyle bir girişimde bulunmuştum, fazla şükür onu da başardık. ‘Mutlu Yaşamın Sırları’ adı aşağı kitap çalışmasına başladım, amatör olarak. Burada, birilerine tavsiyelerde bulunuyoruz. ‘Hiçbir şey için geç değildir, imkanınız olduğu zaman yeter ancak isteyin, arzulayın’ diyoruz. Bu okulu da oradan bir çağrışım yaptığı için bitirdim. Önce kendimiz başaralım ki tavsiyemizin değeri olsun.” diye konuştu.

72 yaşında ikinci üniversiteyi bitirdi