5 yaşındaki kız çocuğuna oyun bahanesiyle tacizde bulundu

5 yaşındaki kız çocuğuna oyun bahanesiyle tacizde bulundu
5 yaşındaki kız çocuğuna oyun bahanesiyle tacizde bulundu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum ’da Ortakent-Yahşi Mahallesi ’nde esnaf olan 50 yaşındaki 2 çocuk babası S.G., işletmesinin tabi tarafındaki diğer bir meslek yeri yetkililerinin 5 yaşındaki kızı ile yakından ilgilenmeye başladı.

Ufak kıza yakın olma göstererek yakında olacak olan adamın, etrafta kimsenin olmadığı bir saatte, kız çocuğuna “Seninle Sünger Bob oynayalım mı?” diyerek öteki işletmenin tuvaletine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu bahis edildi.

KIZIN ABİSİ GÖRÜP DAYAK ATTI

Çocuğun tuvalete gittiğini görebilen kızın ağabeyi, durumdan şüphelendi. Kıza nereye gittiğini sorması üstüne yaşanan olayın detaylarını öğrenen ağabeyi, S.G. ’yi dövdükten sonradan polise haber verdi.

“LAVABOM BOZUKTU…”

Bodrum İlçe Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği ekiplerince gözaltına alınan kişi, emniyetteki işlemlerinin arkasında adliyeye sevk edildi. Adli makamların karşısına çıkarılan zanlı, küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha önceleri de kız çocuğunu daima taciz ettiği öğrenilen S.G. ’nin verdiği ifadede, “Benim lavabom bozuk olduğu için komşu işletmenin lavabosunu kullandım. O esnada çocuk lavaboya geldi. Diğer herhangi bir şey olmadı.” diyerek suçlamaları reddetti.

5 yaşındaki kız çocuğuna oyun bahanesiyle tacizde bulundu

ÇOCUK HER ŞEYİ DETAYLARIYLA ANLATTI

ÖTE TARAFTAN ufak çocuğun pedagog gözetiminde alınan ifadelerinde ise yaşadıklarını adamakıllı anlattığı ve o yaşta bir çocuğun bilemeyeceği detaylarla cinsel istismar iddialarını dile getirdiği öğrenildi.