5. Haftanın Perdesi Türk Telekom Stadı’nda Açılıyor! Galatasaray’ın Konuğu Kasımpaşa

5. Haftanın Perdesi Türk Telekom Stadı’nda Açılıyor! Galatasaray’ın Konuğu Kasımpaşa
5. Haftanın Perdesi Türk Telekom Stadı’nda Açılıyor! Galatasaray’ın Konuğu Kasımpaşa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.

İlk 4 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa, topladığı 12 puanla zirvede yer alırken, Galatasaray ise hemen arkasında 9 puanla zirve takibini sürdürüyor.

MOSKOVA MAÇI ÖNCESİ MORAL PEŞİNDE

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında galip gelerek hem rakibine bu sezon ilk mağlubiyeti yaşatmak hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki hafta içinde oynayacağı Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde moral bulmayı hedefliyor.

BELHANDA CEZALI, MAICON BELİRSİZ

Sarı kırmızılı ekipte, Trabzonspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Younes Belhanda karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı dolayısıyla bir süredir takımdan ayrı çalışan Brezilyalı stoper Maicon’un durumu ise bugün gerçekleşecek idmandan sonra netlik kazanacak.

SAHASINDA EN SON MAĞLUBİYETİ KASIMPAŞA’DAN ALDI

Spor Toto Süper Lig’de evinde uzun bir yenilmezlik serisi bulunan Galatasaray, sahasında son mağlubiyetini Kasımpaşa karşısında yaşamıştı.

2016-2017 sezonunun 30. haftasında Türk Telekom Stadı’nda Kasımpaşa’ya mağlup olan Cimbom, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 21 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi.

Galatasaray, sahasında oynadığı son 21 lig mücadelesinin 20’sinde galip gelirken yalnızca birinden beraberlikle ayrıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.