31 Mart Seçimlerinde Her Tarafta Namzet Olan Kastamonu Belediye Başkanına Hevesli Karşılama

31 Mart Seçimlerinde Her Tarafta Namzet Olan Kastamonu Belediye Başkanına Hevesli Karşılama
31 Mart Seçimlerinde Her Tarafta Namzet Olan Kastamonu Belediye Başkanına Hevesli Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan lokal seçimlerde 40 belediyenin başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Belediye Başkan Adayının Mevcut Belediye Başkanı Tahsin Babaş olduğunu açıkladı. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın baştan aday olduğunu duyan vatandaşlar Başkanı Tahsin Babaş’ı coşkulu bir şekilde karşıladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu Belediye Başkan Adayının Mevcut Belediye Başkanı Tahsin Babaş olduğunu açıklamasının peşinde Kastamonu’da Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı karşılama hazırlıkları başladı. Kastamonulu vatandaşlar ellerine ay yıldızlı bayraklarını alarak soğuk havaya aldırış etmeden Cumhuriyet Meydanını doldurdu. Vatandaşlar Başkan Tahsin Babaş’ı coşkuyla karşılayarak adaylığını tebrik ettiler.

” Hep hizmet dedim, daima hizmet dedim, her zaman hizmet dedim”

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “2014 yılından bu tarafa Kastamonu’da Kastamonu Belediye Başkanı olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Defalarca şunu söyledim: Hep hizmet dedim, defalarca hizmet dedim, defalarca hizmet dedim. Hiçbir vakit fitne, fesat üretilmesine izin vermemeye çalıştım. Onun üzerinden de ne siyaset yaptım ne hizmet yaptım. Hep yaptıklarımızı birlikte beraber bilhassa belediye çalışanlarımıza, belediye personellerimize fazla teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, var olsunlar, gayretli bir şekilde fazla bereketli bir yılı geride bıraktık. Beşinci yıla girdik. Bağlı burada şunu da söylemeden geçemeyeceğim: Ben yaklaşık 1989’dan beri belediyede çalışıyorum. O günden bu tarafa belediye meclisimizde düzenli çalışan en hizmet üreten bir meclis halinde görevini ifa etmiştir. Buradan ayrıca AK Partili Meclis üyelerimize ayrıca de Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerimize de fazla teşekkür ediyorum” dedi.

“Üretken bir şekilde 1000’in üzerinde proje ürettik”

Başkan Babaş, “Hiçbir süre birlik, beraberliği bırakmadık. Doğru neyse onu yaptık. Defalarca doğrunun yanında olduk. Bana o konuda ciddi manada takviye veren kıymetli meclis üyelerimize de buradan şükranlarımı sunuyorum. Natürel ancak burada tek olunmaz. Çınar bile dalıyla, budağıyla onun için bizde paha biçilmez belediye personelimizle düzenli bir şekilde, üretken bir şekilde 1000’in üstünde proje ürettik. Hep birlikte daima beraber şehrimizin daha ileriye gitmesi, daha güzelleşmesi daha çağdaş ve kültürel bir şekilde devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürdük. Tabii fakat bu çalışmaları yaparken Kastamonu’nun doğal dokusuna, kimliğine uyarı ettik. Onu bozmamaya çaba gösterdik. Bu soy yadigarı kültürel mirasımızı korumayı kendimize tahsis edindik. Biz bu yolda devam ettiğimiz sürece Kastamonu dünyada aranan iller arasında olacak. Bunu her vesileyle ifade etmeye çalıştık. Bundan sonraki inşallah seçimi tekrar kazanacağıma inanıyorum. Çünkü hem hizmet yönünden olsun halkımızın yanına olduk. O vesileyle her tarafta namzet olduk. Eğer devam ettiğim takdirde bu projelerimin de devamını sizlerle beraber getirmeye azami şekilde gayret göstereceğim” biçiminde konuştu.

“Şehirde bir harmoni yakaladık. O uyum devam edecek”

Başkan Babaş, “Şehirde bir armoni yakaladık. O harmoni devam edecek. Yalnızca bu dediğim gruplarla da değil. Sivil toplumlarımızla şehrimizdeki etkinlik gösteren derneklerimizle, vakıflarımızla düzenli şekilde plan ve projelerimizi sürdürdük. Bundan sonrada sürdürmeye çaba göstereceğiz. Bu harmoni sürdüğü sürece de bu Kastamonu hizmet üretmeye devam eder. Göstermiş olduğunuz ilgiden nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Gerçekte fazla duygulandım. Tabii belediye başkanlığı kutsal bir meslek yani şehrin emini aramak o nedenle bu görevi ifa ederken çok dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca sosyal anlamda keza fiziki anlamda hem kültürel anlamda illa ama hizmet üretmek gerekiyor. Acilen ne demiş? Fatih Sultan Mehmet Han: Beceri bir şehri bünyat etmektir. Yani istediğin kadar şehri imar et. Eğer halkın kalbine, gönlüne girebiliyorsan fiilen bu işi yapmışsın demektir. Onun için bizim. Sizin gönlünüze girmemiz çok manâlı. O nedenle sosyal projeler ürettik. Kadınlarımız ile ilgili sosyal projeler ürettik. Çocuklarımız için ürettik. Yaşlılarımızla ürettik. Gereksinim sahiplerimizle ürettik. Yani bu topraklarda yaşamış siz kıymetli kardeşlerimle birlikte çok hoş projeler ürettik. Ihtiyaç sahiplerine düzenli ihtiyaçlarını karşılamak için yardımlarda bulunduk. Tekrar ilaçlı annelerimize, babalarımıza, nenelerimize evde ihtiyar bakım hizmetleriyle hizmet götürdük” ifadelerini kullandı.

Coşkulu karşılama daha sonra fotoğraf çekiminin gerisinde sona erdi. – KASTAMONU