10 yaşındaki çocuğa hırsızlık yaptıran 2 kadın yakalandı

10 yaşındaki çocuğa hırsızlık yaptıran 2 kadın yakalandı
10 yaşındaki çocuğa hırsızlık yaptıran 2 kadın yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şüphe üstüne polis ekipleri, 2 kadın ve bir çocuğu teknik takibe aldı. Metroyla Fatih Haseki Sultan Mahallesi’ndeki Millet Caddesi’nde bir markete giren 2 bayan ve yanlarında yer alan çocuğun, markette alışveriş yapan kadınları izlediklerini saptayan polis ekipleri harekete geçti.

Kişilerin marketten çıktığını gören polis ekipleri, markette alışveriş yapan 42 yaşındaki Fatma Y.’nin bebek arabasının altına koyduğu çantanın kaybolduğunu tespit etti. Durum üzerine harekete geçen polis ekipleri, yakaladıkları 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

10 yaşındaki çocuğa hırsızlık yaptıran 2 kadın yakalandı

85 DEFA POLİS KAYDI BULUNUYOR

Şüphelilerden Kutlay F. ile Nazan B. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorguya alınırken, 10 yaşında olduğu öğrenilen B.T. ise Fatih İlçe Güvenlik Müdürlüğü Çocuk Şubesine götürüldü.

Yapılan incelemelerde yankesicilik, hırsızlık, sahte kimlik ifade vermek, devlete ait belgede sahtecilik, sahte para uygulamak, uyuşturucu satmak gibi suçlardan Kutlay F.’nin daha evvelden 85 kere, Nazan B.’nin ise 42 defa polise geliş kaydı olduğu ortaya çıktı.

“OYUN SANIYORDU”

Çocuk Ofis Amirliğindeki işlemlerinin arkasından, şüpheli iki kadının hırzılık olaylarında kullandıkları 10 yaşındaki B.T. ailesine teslim edilirken, şüpheliler Kutlay F. ve Nazan B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

öte yandan tutuklanan 2 şüphelinin hırsızlıkları 10 yaşındaki çocuğa yaptırdıkları, yakalanmaları durumunda “Çocuk işte kendi kendine yapmış. Nasıl Olursa Olsun oyun sanıyordu, özür dileriz” diyerek çaldıklarını iade ettikleri öğrenildi.