0 Ses Türkiye’ye damga vuran Kasımpaşa’lı futbolcu’nun eşi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’nin sevilen yarışması O Ses Türkiye, önceki akşam ekrana gelen bölümüyle yeni sezona başladı. Birbirinden renkli anların yaşandığı ilk bölüme ise Kasımpaşa’da top koşturan Loret Sadiku’nun eşi Michaela Osberg damgasını vurdu. 

Someone Like You şarkısıyla jüri karşısına çıkan Michaela Osberg’e jüri üyelerinden Hadise döndü ve Michaela, Hadise’nin takımında yarışmacı oldu.  

Michaela Osberg müziğe başlama hikayesini ise şöyle anlattı:“Hep şarkı söyledim ama müziği annem hastayken buldum. 2-3 ay boyunca hastanedeydi. Babam o dönemde evde birçok parti verdi. O zaman çok müzik dinledim ve söylemeye başladım. Sanırım 8 yaşlarındaydım. Annem büyük bir savaş verdi ve ayağa kalktı”

27 yaşındaki futbolcu da eşi performans sergilerken kızıyla birlikte kuliste hazır bulundu. Jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk, Loret Sadiku’ya “Kasımpaşa çok iyi gidiyor, tebrik ediyoruz” demesi üzerine futbolcu “Çok teşekkürler” diyerek karşılık verdi.

Loret Sadiku ile Michaela Osberg’in evliliklerinden iki çocukları dünyaya geldi.

Kariyerine İsveç’in IFK Värnamo takımında başlayan Sadıku, ardından Helsingborgs ve Mersin İdmanyurdu formaları giydi. Sadıku 2006 yılından beri Kasımpaşa’da futbol kariyerine devam ediyor.