Etiket: villa

Gündem

Derya Tuna’dan oğlu İdo Tatlıses’e armağan

Derya Tuna, oğlu İdo Tatlıses'e Zekeriyaköy'deki evini armağan etti. KENDİSİNE DAİRE KİRALADI Uzun süredir Zekeriyaköy'deki bu evde oturan Derya Tuna, Maslak Ağaoğlu 1453'te kendisi için penthouse bir daire kiraladı. Posta'nın haberine göre İdo Tatlıses de 10 milyon Türk lirası değerindeki bu lüks villaya taşınacak, villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

Haberi Oku
Gündem

Tarkan Almanya’dan ev satın aldı

Pınar Tevetoğlu, 12 Temmuz'da kızı Liya'yı Almanya Moerhs'te dünyaya getirdi. Meşhur şarkıcı Tarkan ise doğumdan sonradan eşini hediyelere boğdu ve hala da boğmaya devam ediyor. EVİN TAPUSUNU EŞİNİN ÜZERINE YAPTI Tarkan, Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire alıp tapusunu da eşinin üzerine yaptı. Bilindiği üzere Alzey; Tarkan'ın doğup büyüdüğü kasaba olarak biliniyor....

Haberi Oku
Gündem

Diyarbakır’da plaza üstüne villa yaptılar

Kaçak yapı konusunda Diyarbakır'da bir birincil yaşandı. Plazanın üstüne yapılan villa, görenleri şaşkına çevirdi. HALA ÇALIŞMA VAR Meslek hanı olarak kullanılan plazanın üstüne yapılan villanın yanına eklemeler de yapılıyor. Yapının, imar barışından yararlanıp yararlanmayacağı merak konusu oldu. Kaçak villada bulunan 4 ayrı klima da dikkatlerden kaçmadı.

Haberi Oku