Etiket: tehlikeli

Gündem

Rus ve ABD uçakları arasında tehlikeli yakınlaşma!

Fox News'in haberine göre, silah yüklü bir Rus jeti bölgede gözlem yapan ABD gözlem uçağına 1.5 metreye kadar yaklaştı. ABD'li yetkililer olayı provakatif olarak tanımladı. Bu Baltık bölgesinde Rus jetlerinin ABD uçuşlarına ve gemilerine 35. müdahalesi olarak kayıtlara geçti. Ancak ABD'li yetkililer yaşanan olayı diğerlerinden farklı olarak 'tehlikeli' olarak tanımladı.

Haberi Oku
Kadın

Hemen herkesin evinde var! Ancak çok tehlikeli…

Halk arasında 'ağlayan çiçek' olarak da bilinen 'Difenbahya' çiçeğine dikkat! Evlerin başköşesini süsleyen bu çiçek çocuklarda zehirlenmeye hatta ölüme yol açıyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. S. Ümit Sarıcısı ve ekibi tarafından yapılan araştırmaya göre, difenbahyanın elle ovulması ve koklanması bile çocuklara zarar veriyor. Difenbahyaya bağlı...

Haberi Oku
Teknoloji

İsrail’den çok tehlikeli icat!

İsrailli Ben-Gudion Üniversitesi’nde geliştirilen yazılım ve bir insansız hava aracına eklenen bir kamera ile internete bağlı olmayan bir bilgisayardan veri aktarımı sağlandı. Uzmanlara göre bu düzenek bilgisayarların sabit disklerinin LED indikatörlerini manipüle ediyor ve veri aktarımını sağlıyor. Uzmanlara göre bu tür bilgi hırsızlığının fark edilmesi de imkânsız.

Haberi Oku