Etiket: burak deniz

Gündem

Dilan Çiçek Deniz Victoria ’s Secret’a seçilemedi

New York basınının yoğun ilgi gösterdiği Dilan Çiçek Deniz, değerleme olumlu sonuçlansaydı yeni yıl gecesi yayınlanan ‘Victoria ’s Secret Moda Şovu ’ defilesinde dünyaca meşhur modeller ile podyumda yürüyecekti. SEÇİLEMEDİ "Benden çok etkilendiklerini seneye her yerde değerlendirmeye alacaklarını söylediler." diyen Deniz, seçmeleri kazanamadı ve umudunu gelecek seneye bıraktı. Dilan Victoria...

Haberi Oku
Gündem

Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı

Burak Deniz ile Büşra Develi, geçtiğimiz aylarda kıskançlık krizi yüzünden 3 yıllık ilişkilerini sona erdirmişti. TATİLE ÇIKTILAR Burak Deniz'in Büşra Develi'den ayrıldıktan sonra rol arkadaşı Nesrin Cavadzade'ye kaptırdığı iddia edilmişti. Fakat Deniz ile Develi, ayrılığa daha pozitif dayanamadı. İkili barışıp, Marmaris tatiline çıktı.

Haberi Oku
Gündem

Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç’ın aşk tatili

Show TV ’deki Çukur ’un ‘Sena ’sı, 2014 Türkiye 2. Güzeli Dilan Çiçek Deniz, 8 aydır oyuncu Furkan Andıç ile aşk yaşıyor. SUDA OYUN Posta'da yer alan habere tarafından, Bodrum ’da tatil yapan çift önceki gün kaldıkları otelin plajında görüntülendi. Furkan Andıç öpücüklere boğduğu sevgilisini bir ara göbeğinden ısırdı.

Haberi Oku
Gündem

Çağlar Ertuğrul göbeklendi

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün Ayayorgi Koyu ’ndaki Beach ’te yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. YENİ SEVGİLİ GÖBEK YAPTI Kız arkadaşıyla birlikte midye yiyen genç oyuncu, sonra denize girdi. 1 saat denizde kalan ikiliye arkadaşları da eşlik etti. defalarca fit halleriyle görmeye alıştığımız oyuncunun, göbeği dikkatlerden kaçmadı.

Haberi Oku