Etiket: ayvacık

Gündem

Çanakkale’de orman yangını

Ezine ilçesi Dalyan köyü yakınlarında zirai alanda az önce nedeni emin olmayan bir şekilde meydana çıkan yangın şiddetli rüzgarında etkisiyle ormanlık alana sıçradı. 5 HELİKOPTER ÖDEV ALIYOR Yangına Orman Alan Müdürlüğü'ne alt 5 helikopter, 1 amfibik uçak ve 24 arazöz, 3 dozer ile fazla sayıda orman işçisi müdahale ediyor.

Haberi Oku
Gündem

Çanakkale’de 42 göçmen yakalandı

Kuzey Ege'de devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları, Yeşil Liman mevkisinin bir aks açıklarında, bir grubun lastik bot ile Midilli Adası yönüne içten gittiğini tespit etti. AFGANİSTAN UYRUKLU 42 KIŞI Ekipler, operasyonda aralarında bayan ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 42 kişiyi yakaladı.Küçükkuyu'daki Sahil Emniyet Karakolu'na getirilen göçmenlere burada...

Haberi Oku
Gündem

Çanakkale’de 45 göçmen yakalandı

Ayvacık Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üstüne ilçeye tabi Behramkale köyü Eşmece Burnu sahiline operasyon düzenledi. 45 AFGAN YAKALANDI Operasyonda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 45 yamalı göçmen yakalandı. Göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin peşinde Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek.

Haberi Oku