Etiket: ARASINDA

Gündem

Rus ve ABD uçakları arasında tehlikeli yakınlaşma!

Fox News'in haberine göre, silah yüklü bir Rus jeti bölgede gözlem yapan ABD gözlem uçağına 1.5 metreye kadar yaklaştı. ABD'li yetkililer olayı provakatif olarak tanımladı. Bu Baltık bölgesinde Rus jetlerinin ABD uçuşlarına ve gemilerine 35. müdahalesi olarak kayıtlara geçti. Ancak ABD'li yetkililer yaşanan olayı diğerlerinden farklı olarak 'tehlikeli' olarak tanımladı.

Haberi Oku
Dünya

Türkiye-Rusya arasında sıkıntı olabilecek tek konu

Üst düzey güvenlik yetkililerine göre, Trump yönetimi ile Türkiye yakınlaşmasının Türkiye-Rusya ilişkilerine zarar vermesi söz konusu değil. SORUN OLABİLECEK TERK KONU İDLİB Türkiye-Rusya ilişkilerini sıkıntıya sokacak tek konunun Halep’in kuzeyindeki İdlib’e yapılacak bir operasyon olabileceği dile getirilirken, üst düzey yetkililer “Bu bölge muhaliflerin kontrolünde. Ancak muhaliflerle birlikte En-Nusra da var....

Haberi Oku
FOTO GALERİ

RAFET EL ROMAN İLE CEREN KAPLAKARSLAN ARASINDA GERİLİM

Sabah'ta yer alan habere göre geçen hafta Ceren Kaplakarslan'ın, önümüzdeki günlerde boşanma davaları olan eşi Rafet El Roman'a barışma teklif ettiği mektup; magazin gündemine bomba gibi düştü. Günlerdir köşe yazarlarından magazin programı yorumcularına kadar pek çok kişi bu konuyu gündeme taşıdı.

Haberi Oku