Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. bölüm fragmanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV kanalının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. yeni bölüm fragmanı gösterildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümünde neler olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18 Aralık 2018 Salı akşamı ATV’de…

Çocuk denecek yaşta girmiş olduğu yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi…

Yeraltı hayatına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların deposu olur.Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır. Sevmekten asla kaçmaz. Sevilmeyi de pek sever.

Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin öteki fertlerini de canından aziz meblağ, onlar için esirgemez bir babadır. Vefakar bir dosttur. Olmazsa olmaz bir ağabeydir. Adil ve eli bol bir reistir.

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır’ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet denetlemek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır’a en büyük olma teklifidir.