Ay: Aralık 2017

Ekonomi

Bakan açıkladı! Bütçeyi zorladık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2018’in bulunduğumuz yıldan daha iyi olacağını belirterek, asgari ücrete yapılan zammı değerlendirdi.

Haberi Oku
Gündem

2018 AGİ ücreti! Evli ve eşi çalışmayan 1 çocuklu kaç TL alacak?

AGİ 2018 evli ve eşi çalışmayan 1 çocuklu AGİ’yi zamlı ne kadar alacak? Asgari ücret 2018 zammına göre asgari geçim indirimi 2018 AGİ tablosu belli oldu. Asgari geçim indirimi 2018 tablosunda evli ve eşi çalışmayan 1 çocuklu çalışanlar ne kadar AGİ alacak?

Haberi Oku
Teknoloji

Apple özür diledi, fiyat indirdi

Pili eskiyen iPhone’ları haber vermeden yavaşlattığını kabul ettiği için tüketicilerin isyanı ve davalarla karşı karşıya kalan Apple, özür diledi.

Haberi Oku
Teknoloji

Yeni kriz: Pil bitiyor, bir daha açılmıyor

Bazı Samsung Galaxy Note 8 kullanıcıları, pillerinin yüzde 0’a geldikten sonra telefonun tekrar açılmadığı yönünde şikâyetlerde bulunuyor

Haberi Oku
BİYOGRAFİ

Muazzez Abacı kimdir? Kaç yaşındadır?

Muazzez Abacı kimdir, kaç yaşındadır sorusu birçok kişi tarafından büyük bir merakla sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Türk klasik müziğinin en önemli isimleri arasında yer alan ve dinleyiciler tarafından oldukça sevilen Muazzez Abacı kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberi Oku
BİYOGRAFİ

Kubat kimdir? Kubat’ın gerçek ismi ne?

Kubat kimdir sorusu birçok kişi tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Çıkardığı albüm ve şarkılarla vatandaşların kalbine dokunan Kubat’ın gerçek ismi de merak edilen detaylar arasında yer alıyor. Peki, Kubat kimdir? Kubat’ın gerçek ismi ne?

Haberi Oku
Ekonomi

Bakanlık açıkladı! 1 kuruşa indirildi

Veteriner hekimlerin aşı ve küpe uygulama hizmetleri karşılığında üreticilerden aldıkları ücretleri 1 kuruşa indirildi.

Haberi Oku
Ekonomi

Açıklandı! Elektriğe zam geliyor

1 Ocak tarihinden itibaren elektriğe yüzde 8.8 zam yapılacak.

Haberi Oku
Ekonomi

Fakıbaba’dan Sudan’dan et ihracatı açıklaması!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,

Haberi Oku
Ekonomi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) en az lise mezunu memur alımı! Başvuru detayları…

Milli Savunma Bakanlığı bünyesine en az lise mezunu olmak şartı ile 396 sivil memur alımı yapacak. Peki, KPSS puanı ile alınacak olan Milli Savunma Bakanlığı personel başvuruları nasıl yapılır? MSB personel alım şartları nelerdir? İşte, detaylar…

Haberi Oku