CHP Çanakkale Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Belediye Başkan Talibi Cengiz Balkan Kimdir?

CHP Çanakkale Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Cengiz Balkan Kimdir?
CHP Çanakkale Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Cengiz Balkan Kimdir?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2019 Mahalli Seçimlerinde CHP, Çanakkale Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Belediye Başkan adayını belirledi. Çanakkale Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Belediye Başkan talibi Cengiz Balkan oldu. Peki, Cengiz Balkan?

CENGİZ BALKAN KİMDİR?

Balkan, 16 Mart 1969 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. Birincil, orta ve lise öğrenimini Manisa’da tamamlayan Balkan,sonrasında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak 1992 senesinde mezun oldu.

TARİŞ’DE DAĞITILMIŞ KADEMELERDE ÇALIŞTI

Tariş Zeytinyağı Birliğinde dağitilmiş kademelerde devir aldıktan sonradan 2001’den itibaren Altınoluk Ziraat Satış Koop Müdürü olarak çalıştı. Zeytin ve zeytinyağı ile ilgili birçok ülkede emekleri oldu. Atatürkçü Zihin Derneği en önce edinmek suretiyle çeşitli örgütlerde görevlerde bulunmuş oldu. 2009 lokal seçimlerinde CHP’den Küçükkuyu Belediye Başkanı seçildi ve her yerde 2014 mahalli seçimlerinde ikinci kere Küçükkuyu Belediye Başkanı oldu.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Evli ve bir çocuk babası Cengiz Balkan, 31 Mart 2019 Mahalli Seçimlerinde CHP’den Çanakkale Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Beldesi Belediye Başkan talibi oldu.