Burhanettin Kocamaz: Hdp Hariç öteki Partilerden şov Geldi

Burhanettin Kocamaz: Hdp Hariç Diğer Partilerden Gösteri Geldi
Burhanettin Kocamaz: Hdp Hariç Diğer Partilerden Gösteri Geldi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti’nin lokal tercih için Büyükşehir Belediye Başkanı talibi Burhanettin Kocamaz, “HDP hariç öteki siyasal partilerin hepsinden ‘Bizimle birlikte ol, göreve devam et’ şeklinde ziyafet geldi. Lakin biz Sayın Meral Akşener ve ekip arkadaşlarının çağrısına uyarak, iyilerle beraber olmaya karar verdik” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, 31 Mart 2019’da yapılacak lokal seçim için İYİ Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanı talibi olduğu duyurulduktan sonradan tercih startını ‘Çeyrek yüzyıllık hizmet aşkıyla sizlerle beraber Mersin daha iyi olacak’ sloganıyla Tarsus’tan verdi. İlçe sakinlerinin davul ve zurna çaldırarak, coşkuyla karşıladığı Kocamaz, İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Halka hitabında 25 yıl baştan başa Mersin’e hizmet ettiğini dile getiren Kocamaz, “Hizmet aşkımızı ve halkımızla bütünleşmemizi bir türlü hazmedemeyenler; bizi dışlarcasına, bizi azca kalsın kapının kenarına itercesine halktan koparmaya çalıştılar. Bu kadar uzun süre halka hizmet eden bir kişinin bu şekilde bir vefasızlığa uğratılmaya çalışılmasını vatandaşımız zeka kabul etmedi ve birincil günden bu yana bizlere yoğun bir zorlama başladı. Ne olursa olsun bitmiş namzet olmamız hatta bu vefasızlığı yapanlara hesap sormamız icap ettiğini izahat ettiler. HDP hariç diğeri siyasal partilerin hepsinden ‘Bizimle birlikte ol, göreve devam et’ biçiminde eğlence geldi. Fakat biz bizim yapımıza uyan, benzer düşünceleri senelerden beri paylaştığımız ve halen de benzer düşünceleri ayakta tutabilmek için yola çıktığımız Sayın Meral Akşener ve ekip arkadaşlarının çağrısına uyarak iyilerle beraber olmaya karar verdik” diye konuştu.

‘GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN’

Kendisine ve emek harcama arkadaşlarına değişik alanlara yönlendirilmiş kumpaslar kurulduğunu korumak için çaba sarfeden Başkan Kocamaz, “Başlangıçta tamamımız bunu bir şer şeklinde gördük; fakat ben o denli inanıyorum fakat Cenab-ı Tanrı bunu 31 Mart’ta hayra dönüştürecek. Tanrı doğrularla beraberdir. Arkadaşlarımız bizim bilgimiz dıştan bir platform oluşturarak Mersin ve Türkiye genelinde, ‘Burhanettin Kocamaz yalnız değildir’ dediler. Bu halka çığ şeklinde büyüdü. İYİ Parti çatısı aşağı bu yolun açık bulunduğunu gördük ve yola çıktık. İnşallah Rabb’im bizleri utangaç etmeyecektir. 31 Mart’a değin sürdüreceğimiz mücadelesi ile beraber hedefimize ulaşacağız. Gazamız mukaddes olsun” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca ise Başkan Kocamaz ile beraber çıktıkları yolda Mersinlileri daha iyi günlerin beklediğini, 31 Mart’ta tercih edilmeleri halinde Kocamaz kadar bugüne dek verilen hizmetlerin artarak, devam edeceğini söylemiş oldu.