Topuklu ayakkabı giymeden de uzun gözükebilirsiniz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boyunun kısalığından yakınan pek çok kadın topuklu ayakkabı giyerek daha uzun görünmeye çalışıyor. Aslında bazı giyim hileleriyle topuklu ayakkabı giymiş kadar uzun görünmek mümkün. Vücut proporsiyonuna uygun kıyafetler seçerek ve doğru giyim teknikleri uygulayarak siz de olduğunuzdan daha uzun görünebilirsiniz.

Öncelikle kıyafet seçimi yaparken fazla renkli ve desenli parçalar seçmek veya birden çok renkli parça tercih etmek yerine tek renk giyinmek sizi her zaman daha uzun gösterir. Özellikle uzun elbiselerle oldukça işe yarayan bu yöntemde olduğunuzdan daha uzun görünmek mümkün.

Ayakkabı seçimi de nasıl göründüğünüzü etkileyen faktörlerin başında geliyor. Bilekten bağlı ayakkabı modelleri ile her zaman olduğunuzdan daha kısa görünürsünüz. Bileği açık modeller ise bacak boyunuzu kesmeden sizi daha uzun gösterir.

Son yılların trendlerinden yüksek belliler bacak boyunu uzun göstermek için harika bir etkiye sahip. Yüksek belli jeanler, yüksek belli etek ve şortlar bacaklarınızı bir anda olduğundan daha uzun gösterme etkisine sahip.

Pantolon seçimlerinizi uzun gösteren ispanyol paça veya boru paça gibi modellerden yana kullanarak daha uzun görünmeniz mümkün. İspanyol paça modeller bacak boyunuzu olduğundan daha uzun göstermenin en şık yollarından.

– Kısa elbiseler bacak boyunu uzun göstermenin en güzel yollarından biri. Diz üzerinde yer alan elbiselerle her daim daha uzun görünebilirsiniz.

Bol elbiselerle ince kemerler kullanmak kısa boylu kadınların uygulayabileceği en önemli tüyolardan. Belinizin biraz üzerinde kullanacağınız ince bir kemerle hem daha alımlı hem de daha uzun görünmeniz mümkün.

Tek renk koyu elbiseler hem zayıf hem de daha uzun görünmenizi sağlar. Koyu renkler daha uzun ve dar bir silüet yaratacağı için her zaman için avantajlı.

Aksesuar ve çanta seçimlerinde büyük ve gösterişli tercihlerden kaçınmak kısa boylulara avantaj sağlar. Büyük çantalar kısa boyluların boyunu daha çok keseceği için küçük omuz çantaları veya portföyler kısa boylularda daha iyi durur.

V yaka üstler her zaman kısa boyluları daha uzun gösterir.