Şok gelişme: Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin setinde işçiler ayaklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karizmatik ve usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun uzun bir zaman sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırladığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin setinde yaşanan gerginliklerin ardı arkası kesilmiyor. Fatih Sultan Mehmed’e hayat verecek Kenan İmirzalıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde dizi setinde çevresine devamlı bağırıp, setteki çalışanlara zor anlar yaşattığı iddia edilmişti. Öte yandan yönetmen de dahil olmak üzere Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin setindeki tüm çalışanlara yaptığı sert çıkışlarla gündeme yerleşen Kenan İmirzalıoğlu’nun bölüm başı alacağı fiyatı artırarak 350 bin lira kazanacağı söylemleri de yayıldı. Bunların hemen sonrasında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin setinde şok bir gelişme daha yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu’nun tüm bu kaprislerinin üstüne dizi setinin çalışanları biner, 2’şer bin liralık haftalıklarını da alamayınca isyan etti ve iş bırakma eylemi gerçekleştirdiler. İşi bırakan ekip araya giren yetkililerin ödemeyi yapmasıyla tekrar çekimlere başladı.

BÖYLE DEVAM EDERSE HEPİNİZ GİDERSİNİZ! 

Daha önce de Kenan İmirzalıoğlu’yla ilgili iddialar gündeme gelmişti. Kenan İmirzalıoğlu’nun sürekli olarak çevresine bağırması ve set arkadaşlarına hayli zorluk çıkarması. Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu’nun, set saatleri uzayınca yönetmen Altan Dönmez’e sert çıkıp, “Böyle devam ederse, hepiniz gidersiniz” ifadelerini kullandığı ve bu diyalogdan kısa süre sonra Dönmez’in görevinden uzaklaştırıldığı ortaya çıkmıştı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’yla birlikte; Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor gibi profesyonel oyuncular da yer almaktadır.