Rize İl Özel İdaresinin 2018 Yılı Bütçesi Yüzde 20 Artı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında gerçekleştirilen kasım ayı toplantısında, Rize İl Özel İdaresinin 2018 yılı bütçesi görüşüldü.

İl Genel Meclisi Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Hüseyin Sarı, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gençaslan ile Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

 

Meclis üyeleri, Rize İl Özel İdaresi 2018 mali yılı bütçesini 74 milyon lira olarak kabul etti.

Kazancı, bütçenin kabulünün ardından yaptığı konuşmada, 74 milyon lira olarak belirlenen Rize İl Özel İdaresi, 2018 yılı mali bütçesinden Rize’deki birçok kamu kurumundan pay alacağını belirtti.

2018 yılındaki faaliyetlere etki edecek bir aylık çalışmayı tamamladıklarını ifade eden Kazancı, “Bir aylık çalışmanın sonucunda belirlenen 74 milyon lira bütçe ile köylerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak ve çağın gereklerine uygun hizmetler yapmayı hedeflemekteyiz.” diye konuştu.

 

Kazancı, İl Özel İdaresi 2017 yılı mali bütçesinin değerlendirmesi ve 2018 yılı mali bütçesinin planlamasında verdikleri katkılardan dolayı Vali Erdoğan Bektaş ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Hüseyin Sarı’ya teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bütçe görüşmelerinin yapıldığı bir aylık periyotta, bütçenin son halini almasında büyük emek sarf eden başta Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız ve Üyeleri olmak üzere, İl Genel Meclisi Üyelerimize, İhtisas Komisyonlarımızın Başkan ve Üyelerine, komisyonlarımıza yardımcı olan ilgili Kurum Müdürleri ile Birim Müdürlerimize Meclisimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.